Penkkipunnerus laskuri

Tältä sivustolta löytyvä penkkipunnerrus laskuri kertoo kuinka paljon yhdellä toistolla saat tällä hetkellä penkistä!

Penkkipunnerrus on yksi suosituimmista voimaharjoittelun liikkeistä, joka mittaa tehokkaasti ylävartalon voimaa. Olipa tavoitteesi kasvattaa lihasmassaa, parantaa suorituskykyäsi tai selvittää maksimaalinen nostokykysi, tämä laskuri auttaa sinua määrittämään, kuinka paljon voisit nostaa yhdellä maksimitoistolla.

Mikä on 1RM (One Rep Max)?

1RM eli ”yhden toiston maksimi” (maksimipaino, jonka voit nostaa kerran) on kätevä tapa mitata voimasi ja seurata kehitystäsi ajan mittaan. Penkkipunnerrus laskuri käyttää Epley-kaavaa arvioidakseen maksimaalisen nostosi perustuen siihen, kuinka monta kertaa pystyt nostamaan tietyn painon.

Kuinka käyttää penkkipunnerrus laskuria?

Syötä vain käyttämäsi paino ja kuinka monta toistoa sait tehtyä, niin laskuri antaa sinulle arvion siitä, mikä olisi maksimisi yhdellä toistolla. Tämä laskuri on erinomainen työkalu sekä aloittelijoille että kokeneemmille kuntoilijoille, jotka haluavat mitata edistymistään.

Laskurin käyttö

Alla oleva laskuri auttaa sinua laskemaan arvioidun penkkimaksimisi:

Penkkimaksimi laskuri

Penkkipunnerrus laskuri

Penkkipunnerruksen hyödyt

Penkkipunnerrus kehittää tehokkaasti rintalihaksia, ojentajia ja olkapäitä, mutta tukee myös koko kehon voiman kehittämistä. Se on erinomainen liike vahvistamaan ylävartaloa ja parantamaan kehon tasapainoa sekä kestävyyttä.